fbpx

Eendaagse off-road ritten
wat dichter bij huis

Ontdek al onze ritten

Sorry, no posts matched your criteria.

Eendaagse enduro motorritten

Ben je als off-road rijder toe aan een mooie rit wat dichter bij huis, maar toch avontuurlijk? Dan ben je aan het juiste adres! Of je een enduro motor of allroader hebt, we hebben voor elk wat wils en maken van elke rit een unieke beleving. We hebben routes op diverse plaatsen in België. Elke route is volledig zelf uitgestippeld en hebben we zowel on- als off-road verkend. We werken met gelimiteerde groepen van hetzelfde niveau. Fun verzekerd!

_MG_4042-2
_MG_3713

Wat is inbegrepen in onze motorritten?

  • Eten en drinken: Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege maag, wij voorzien namelijk een stevig ontbijt en lunch.
  • Begeleiding: Er zijn steeds experten aanwezig ter begeleiding, om de routes toe te lichten en je te voorzien van gepast antwoorden op jouw vragen. We gaan niet alleen voor fun, maar leren je graag ook wat bij.
  • Assistentie: Ook bij pech staan wij paraat! Het assistentievoertuig is er om jou te voorzien van de nodige service. Verder is de teamarts jouw medische zekerheid en garantie op goede eerste zorgen als dat nodig zou zijn.

Kies een enduro rit op jouw niveau

  • Beginners: Wens je van het off-road rijden te proeven, dan is de beginnerscategorie jouw keuze. Tijdens deze ritten worden er tips en tricks aan de deelnemers gegeven en gaan wij erg laagdrempelig te werk. Het traject loopt over makkelijk berijdbare onverharde wegen.
  • Gevorderden: Heb je reeds de nodige ervaring en schrik je niet terug om een enduro rit van 150 tot 250 kilometer te rijden? Met de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen ga je als ervaren rijder geen enkele hindernis uit de weg. Tijdens deze ritten gaan we de moeilijkere paden opzoeken waar er al eens gezweet en gezwoegd moet worden om er door te geraken.
_MG_3966

Heb je vragen over onze aanpak, onze ritten of trainingen?

Wil je weten of jouw motor geschikt is? Of twijfel je aan je niveau? Laat het ons dan zeker weten.
Je kan ons contacteren via messenger, email of telefoon.

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!