Off-road training voor starter en gevorderder in Portugal

We horen en zien het dagelijks, klamme handen, bevende knieën .

Soms bleke gezichten

 

Hey, voor alles bestaat er een oplossing!

Ben je nog onervaren als off-road rijder en wil je alle mogelijkheden van een motor benutten? Of heb je een motor die je voorlopig enkel met schrik aan het gebruiken ben?  Wil je zonder problemen en met de nodige ervaring deelnemen aan een event van Motoduro, of heb je een andere droom?

 

Dan ben je welkom op onze tweedaagse stage waarin we je de basis uitleggen, voortonen en aanleren. We besteden specifiek aandacht aan: de kijk- en remtechniek, zithouding, draaien op een helling en het goed balanceren van je motorfiets.  We gaan je alles tonen en aanleren in een echt landschap. Je zal hier een ervaring beleven die je nergens anders zal terugvinden in deze off-road wereld.

Vergeet de platte veldwegen, de natte bossen, kleine hellingen en afdalingen die niks voorstellen. Waarom een stage nemen om rond de kerktoren te gaan rijden? Omring je met mensen die weten over wat ze praten en je de juiste technieken aanleren. Wij rijden het hele jaar door en nemen je mee op een geschikt traject dat voor jou tot in de puntjes is uitgestippeld.  We leren je technieken aan die je steeds zal kunnen gebruiken als je op avontuur gaat.  Je bent dus meer dan welkom om op onze KTM motorfietsen te springen en jezelf een stage te geven die je verdient.

Heb je nog vragen over deze stage?  Ik hoor je graag op ruben@motoduro.be

Wat mag je verwachten?

We houden je tijdens deze dag nauwlettend in het oog en sturen je bij waar nodig. Na de theorie en oefeningen leggen we een traject af op het gesloten terrein. We zetten zo de aangeleerde skills onmiddellijk om in praktijk.

Off-road rijden wordt veel eenvoudiger en je zal veel plezier halen uit deze aparte en avontuurlijke discipline binnen het motorrijden.

Deze cursus raden we elke beginnende avontuurlijke allroad rijder aan die zijn grenzen wil verleggen. De opgedane theorie is bovendien onmiddellijk bruikbaar voor veiliger rijden op de openbare weg.

Om je een persoonlijke begeleiding te verzekeren worden de groepen beperkt tot maximaal 4 deelnemers. Noppenbanden zijn niet verplicht.

_MG_7573
_MG_7819

Verloop van de dag

8u30 – 9u00

Ontvangst en ontbijt

9u00 – 11u45

Training ; uitleg en praktische oefeningen

12u00 – 14u00

Lunch en reflectie op de oefeningen

14u00 – 17u00

Training

17u00 – 18u00

Eventueel indien gewenst nog individuele begeleiding

18u00

Debriefing en drankje

Praktische informatie

Prijs met 4 personen

200 euro per persoon

Inschrijving

Ga naar inschrijving en vul het formulier in

Betaling

Betalingen moeten minimum 14 werkdagen voor de dag van de cursus gebeuren. Onze rekening: IBAN: BE50 0014 5283 8718 – BIC: GEBABEBB.

Beschikbare data

Data voor 2022 nog onbekend

Neem contact op om een datum op maat af te spreken.

Locatie :

Deze cursus gaat door in Noord-Frankrijk, Pas de Calais te Thiembronne op 60 km van de Belgische grens.

spanje-rally-raid-offroad

Leg je eerste training vast

Wens je een volledige individuele training? Wil je op je eentje of met enkele vrienden je motorervaring opbouwen in een ongedwongen sfeer? Laat het ons weten en dan leggen we een datum vast voor een training op maat.

Corona Maatregelen

Wij houden de huidige maatregelen in verband met het corona-virus in het oog.

Enkele opmerkingen om deel te nemen aan de trainingen :

  • Hou steeds afstand van alle deelnemers en de trainers
  • Draag een mondmasker indien je de afstand niet kunt bewaren
  • Voor verplaatsingen naar het buitenland dient met een negatieve PCR-test van minder dan 72u te kunnen voorleggen of het groene inentingscertificaat te kunnen tonen bij elke grensovergang.
  • Maaltijden worden corona-proof individueel geserveerd en verpakt tot nader onder van de maatregelen
  • Voel je je grieperig / ziek / of algemeen onwel. Verwittig ons zo snel mogelijk om je deelname te annuleren en te verplaatsen naar een andere datum.

Boven alles : we gebruiken ons gezond verstand voor ieders veiligheid.

 

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!